office 2000 wab.dll error

These versions of Outlook are all long out of support and Microsoft will not release patches to fix any problems with these versions.
Wat betekent dat dan weer, Heeft.e.a.
Account: 'POP3 Server: 'POP3 Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D En dat snap ik niet want ik kan wel gewoon versturen maar ik kan niet ontvangen raar toch?
Saskia, 14:45 #34 Hallo, Wij zijn aangesloten bij tele2 maar nu kunnen we wel versturen maar niet ontvangen.
Ik adviseer u contact op te nemen met uw provider om na te gaan of de juiste gebruikersnaam en wachtwoord worden gebruikt.Please enter your full email address (including @m)." Het gekke is dus, alles werkt volledig, alles lijkt ook goed ingesteld, maar die irritante popup blijft maar terugkomen - hoe krijg ik die weg?Tony Heymans, 17:07 #221, dit lijkt me tot nog toe het enige bruikbare advies voor als je deze tekst op het scherm te zien krijgt "voor het account ttttt.Zie mijn reactie op John Albrecht enkele berichten hieronder voor een korte uitleg hoe je dit kunt wijzigen.Onderwerp 'test' Server: ' Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0F Protocol: smtp Poort: 25 Zag dat er meer mensen dit probleem hebben, wat is hier de oplossing voor?
Er verschijnt ook steeds een venster in beeld als ik outlook op start Reactie infoteur, Maakt u gebruik van de webmail van Telfort?
Toch de melding mislukt.
Gebr Mulder, 15:52 #54 Ik heb op mijn computer een eigen e-mailadres voor mezelf aangemaakt.
Hans, 16:08 #153 Volgende fout bij ophalen: Poort: 110, Beveiligd(SSL Nee, Foutnummer: 0x800CCC18 Verzenden gaat wel.Alvast heel hartelijk dank!Alex Bogaerts, 14:56 #169 De server heeft de verbinding onverwachts verbroken.Welke optie staat daar aangevinkt, "instellingen van de server voor inkomende e-mail gebruiken" of "aanmelden met"?Bert Keijzer, 15:05 #159 Laatste paar maanden veel problemen gehad met dit account.Tawaang, 22:33 #15 Ik Draai op windows vista Kan de host niet vinden.Kan de WAB_DLL niet vinden.